Afdelingen

Sloebers

De jongste groep van onze Chiro zijn de sloebers. Kindjes van 5 tot 7 jaar zijn welkom in deze groep! Belangrijk is dat kindjes welkom zijn vanaf het jaar waarin ze 5 worden. Dit jaar staan voor hen leidsters Femke en Silke en leiders Sander en Emile elke zondag van 14u tot 17u paraat. 

Speelclub

De volgende groep is de speelclub. Dit zijn de 8 en 9 jarigen.De speelclub kan genieten van de leuke activiteiten van leider Jerôme en leidsters Isabelli, Stien en Charlotte.  Voor de speelclub ook elke zondag van 14u tot 17u! 

Rakwi's

De grootste groep van onze Chiro, dat zijn de Rakwi's. Voor deze stoere jongens en meisjes van 10,11 en 12 jaar staan elke zondag 3 leiders en 1 leidster klaar. Deze zijn leider Dries, Han en Colin en leidster Celien! Geen zorgen, leidster Celien kan gerust haar mannetje staan! Ook zij staan van 14u tot 17u klaar. 

Tito's

Bij de puberende tito's staan leider Mathan en leidsters Lana en Laure. Iedereen die 13 of 14 jaar is, wordt op zondag met open armen ontvangen door deze drie van 14u tot 17u30! 

Keti's

De Keti's , die een leeftijd van 15 of 16 jaar hebben bereikt, mogen zich verwachten aan superzondagen van 14u tot 17u30. Dit dankzij hun leider Yenten en leidsters Sien en Yentl.

Aspi's

En last but not least, onze Aspi's. De oudste groep van onze Chiro is voor de 17 en 18 jarigen. Hun leiders zijn Emile (Bij de gasten beter gekend als Billy) en Bavo. Voor hun begint de chirozondag ook om 14u en eindigt om 18u.

Chiro Tiboe Wieze

Mail ons

Kloosterstraat 5a
9280 Wieze

  • Mail
  • Facebook
  • Instagram

©2016 Laure Van Mol & Colin Macharis. Proudly created with wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now