Afdelingen

Sloebers

De jongste groep van onze Chiro zijn de Sloebers. Deze kinderen starten bij de Sloebers vanaf het kalenderjaar waarin ze 5 worden, dus vanaf januari van hun 5de verjaardag toten met hun 7 jaar. Voor hen staat leider Yenten en leidsters Laure, Yentl en Isabelli elke zondag van 14u tot 17u paraat.

Speelclub

De volgende groep is de Speelclub. Dit zijn de 8 en 9 jarigen.'s Zondags kan de Speelclub genieten van de leuke activiteiten van leider Bavo en leidsters Silke en Lana. Dit kan van 14u tot 17u! 

Rakwi's

De grootste groep van onze Chiro, dat zijn de Rakwi's. Voor deze stoere jongens en meiden van 10,11 en 12 jaar staan elke zondag 4 leidsters klaar. Deze heten Sien, Femke, Zoë en Stien. Ook zij staan van 14u tot 17u klaar. 

Tito's

Bij de puberende tito's staan leider Yari en Emile. Iedereen die 13 of 14 jaar is, wordt op zondag met open armen ontvangen door deze 2 leiders van 14u tot 17u30! 

Keti's

De Keti's , die een leeftijd van 15 of 16 jaar hebben bereikt, mogen zich verwachten aan superzondagen van 14u tot 17u30. Dit dankzij hun leider Colin en leidsters Celien en Charlotte (niet te zien op de foto). 

Aspi's

En last but not least, onze Aspi's. De oudste groep van onze Chiro is voor de 17 en 18 jarigen. Hun leiders zijn Stijn, Aaron en Mathan.Voor hun begint de chirozondag ook om 14u en eindigt om 18u.

Chiro Tiboe Wieze

Mail ons

Kloosterstraat 5a
9280 Wieze

  • Mail
  • Facebook
  • Instagram

©2016 Jules Muylaert. Proudly created with wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now