Chiro Tiboe Wieze

Mail ons

Kloosterstraat 5a
9280 Wieze

  • Mail
  • Facebook
  • Instagram

©2016 Jules Muylaert. Proudly created with wix.com

Kerstfeestjes

Zoals verteld in de maandbrief hierbij de datums en uren voor de kerstfeestjes â˜ƒï¸

Zoek alvast je leukste kerstmuts en breng hem mee! ðŸŽ…

​

Tot dan!
Groetjes de leiding

Maandbrief december

Zondag 1 december:

Joepie het is chiro! Alleen ziet deze chiro-zondag er misschien voor sommige groepen anders uit. De eerstejaars leiding hebben namelijk examens en moeten dus veel studeren. Maar er zal andere leiding klaarstaan om de kinderen een leuke namiddag te laten beleven! 

Zondag 8 december: 
Licht uit! Camera aan!
Vandaag wordt de chiro omgetoverd tot Cinema Tiboe! Dus kom je maar in de zetel ploffen en geniet van de film! 3, 2, 1, Actie!

Zondag 15 december:
Vandaag gaan we schaatsen in Lebbeke. De kinderen worden verwacht aan de schaatspiste (Grote Plaats 1, Lebbeke) om 13u30. Na al dat vallen en opstaan mogen deze schaatstalenten om 15u30 terug worden opgehaald op dezelfde plaats. Vergeet zeker geen handschoenen en muts mee te brengen! Ook moet elk kind €3 meenemen, deze namiddag is jammer genoeg niet gratis. (Carpoolen is aan te raden!)

Zondag 22 december:
Ouuuh het is de laatste chirodag van het jaar, spijtig! Niet getreurd want de leiding gaat er nog eens een lap op geven! Van 14u tot 17u zullen ze klaarstaan!

Zondag 29 december:

Helaas, het is geen chiro omdat het kerstvakantie is. Maar na de kerstvakantie zijn we terug!

Examenchiro:
Ook de oudste groepen (vanaf tito's) hebben examens, maar na inspanning komt ontspanning en dus daarom geven wij examenchiro. Even niet denken aan al die dikke cursussen die nog te wachten staan! De leiding geeft een aantal uurtjes chiro op een ander moment. De datum en het precieze uur worden via de groepsleiding persoonlijk aan uw kind doorgegeven.

Opmerking!
Met dit koude weer willen wij benadrukken om uw kinderen te voorzien van voldoende warme kledij die natuurlijk vuil mogen worden. Zo kunnen wij nog steeds buiten spelen zonder het kou te hebben.

 

De leiding wenst jullie alvast prettige feestdagen en een gelukkig 2020 toe! 

Trooper actie

​

Zoals jullie misschien al weten, is Chiro Tiboe te vinden op Trooper! 

Trooper is een online winkelplatform waar je terechtkunt voor je aankopen bij een zeer uitgebreid gamma aan webwinkels. 

De werking is zeer eenvoudig:

  1. Elke vereniging heeft een Trooper-pagina; dit is alvast de onze: https://trooper.be/chirotiboe

  2. Op deze pagina staan links naar webshops. Onder andere JBC, Booking.com, Coolblue, Collect&Go, ...

  3. Als jij via die links op onze Trooper-pagina een online aankoop doet, weet Trooper dat u Chiro Tiboe wilt steunen.

  4. Zonder €1 extra uit te geven, gaat er gemiddeld 5% van het aankoopbedrag naar Chiro Tiboe! Dit geld gaan we integraal gebruiken om onze werking te ondersteunen.

Vorig jaar hebben we maar liefst €390 verdiend via Trooper (waarvoor veel dank!). Dit jaar mikken we hoger en gaan we de "Trooper van de Maand"-wedstrijd lanceren. In 2019 wordt elke maand de sympathisant die het meeste geld in het laatje heeft gebracht beloond. Deze mag zich verwachten aan een tof Chiro-gadget of een gratis (drank)kaart voor één van onze evenementen. We maken de winnaar maandelijks bekend via de maandbrief.

 

Vriendelijke groetjes,

de leiding

 

PS: Ben jij ook bang dat je gaat vergeten om eerst via Trooper te passeren? Installeer dan nu de Trooperbot op https://www.trooper.be/trooperbot en deze zal je laten weten wanneer je een webshop bezoekt die door Trooper gesteund wordt.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now