Chiro Tiboe Wieze

Maandbrief september

6 september 2020

Vandaag is het chiro! Vandaag en ook de volgende zondag amuseren we ons nog met de oude leiding. De chironamiddagen zullen op dezelfde manier verlopen als het kamp, in bubbels van 50. We sommen voor jullie de bubbels nog eens op:

- BUBBEL 1: sloebers

- BUBBEL 2: speelclub + rakwi

- BUBBEL 3: tito + keti + aspi

13 september 2020

Vandaag is het de allerlaatste keer chiro met de oude leiding! We amuseren ons nog eens voor de laatste keer in onze bubbels en zijn stiekem al een beetje benieuwd naar wie onze nieuwe leiding zal worden. Spannend!

20 september 2020

Vandaag is het eindelijk zover! Vandaag ontdekken jullie aan de hand van een spel wie jullie leiding zal zijn. De startdag gaat door van 10u tot 17u dus jullie moeten een lunchpakket meenemen. De leiding voorziet ook soep om het jaar goed in te zetten!

Momenteel is de leiding nog druk aan het vergaderen over hoe we dit op een goede manier kunnen organiseren, maar de verdere informatie wordt later nog meegedeeld via Facebook.

27 september 2020

Joepie! Vandaag is het chiro. De leiding kijkt er enorm naar uit om voor de eerste keer een namiddag leiding te geven aan een nieuwe groep. Veel plezier allemaal!

NEW NEW NEW

Na het grote succes van ons biertje Tiboe’ke, voor ons 50 jarig bestaan, hebben wij groot nieuws om aan jullie mee te delen. Wij hebben een groter broertje gemaakt, op de markt gebracht en wij hebben hem Tiboe’ke 2.0 genoemd!

Tiboe’ke 2.0 is een blond bier die een zachte maar rijkelijke smaak heeft. Het leunt zich aan bij verschillende evenementen en scenario’s waardoor u er op elk moment van kan genieten. Het is een uitstekende maaltijdbegeleider en uitermate passen bij halfgare kazen, ambachtelijke paté’s en mo- sselen. U kan het zelfs gebruiken bij gerechten zoals stoofvlees, konijn, ...

Drink het alleen, met vrienden, geef het als cadeau of bewaar het voor een later moment. Alles kan en alles mag!

Naast smaak zit er ook een verhaal achter dit biertje. Wij hebben als organisatie deze tweede versie leven in geblazen door de verrassende omstandigheden. Wij hebben spijtig genoeg een halfjaar stil gelegen en dat is ook bij ons te voelen. Onze jaarlijkse evenementen zoals BBQ en chirofuif Nacht van de Zot hebben niet plaatsgevonden. Daarom is dit initiatief er gekomen en kan iedereen ons via Tiboe’ke 2.0 steunen en zo ons volgend chirojaar weer wat makkelijker te maken.

Interesse? Vul het bestelformulier in (zie knop hieronder) en wij zullen persoonlijk de fles aan de deur komen brengen! Wij leveren wel enkel in het weekend. De betaling gebeurt via overschrijving.

Wij hopen dat u allemaal massaal bestelt en er natuurlijk ook van zal genieten.

Schol!

Chiro Tiboe Wieze

Tiboe'ke 2.0

Trooper actie

Zoals jullie misschien al weten, is Chiro Tiboe te vinden op Trooper! 

Trooper is een online winkelplatform waar je terechtkunt voor je aankopen bij een zeer uitgebreid gamma aan webwinkels. 

De werking is zeer eenvoudig:

  1. Elke vereniging heeft een Trooper-pagina; dit is alvast de onze: https://trooper.be/chirotiboe

  2. Op deze pagina staan links naar webshops. Onder andere JBC, Booking.com, Coolblue, Bol.com, Torfs, Collect&Go, ...

  3. Als jij via die links op onze Trooper-pagina een online aankoop doet, weet Trooper dat u Chiro Tiboe wilt steunen.

  4. Zonder iets extra uit te geven, gaat er gemiddeld 5% van het aankoopbedrag naar Chiro Tiboe! Dit geld gaan we integraal gebruiken om onze werking te ondersteunen.

Vorig jaar hebben we maar liefst €497 verdiend via Trooper (waarvoor veel dank!).

 

Vriendelijke groetjes,

de leiding

 

PS: Ben jij ook bang dat je gaat vergeten om eerst via Trooper te passeren? Installeer dan nu de Trooperbot op https://www.trooper.be/trooperbot en deze zal je laten weten wanneer je een webshop bezoekt die door Trooper gesteund wordt.

Chiro Tiboe Wieze

Mail ons

Kloosterstraat 5a
9280 Wieze

  • Mail
  • Facebook
  • Instagram

©2016 Laure Van Mol & Colin Macharis. Proudly created with wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now